• Maatwerk
  • Schaalbaar
  • Entertainment
  • Fotomarketing

Sponsoring van een gratis photobooth

aanvraag indienen

Ben je op zoek naar een gratis photobooth* of een photobooth met aantrekkelijke korting op jouw event? #Drostbooth sponsort met regelmaat evenementen van diverse omvang en verschillende doeleinden.

Wie komt er voor sponsoring in aanmerking?

Een sponsoraanvraag kan worden ingediend door goede doelen, bedrijven, verenigingen en particulieren. Spread the fun! Bij Drostbooth vinden wij het mooi dat we een steentje bij kunnen dragen aan goede doelen, sportieve of verenigende evenementen, fundraisings, benefiet of een mooie dag voor een of meerdere (zieke) mensen. Wij weten als de beste dat photobooths garant staan voor veel plezier, schaterlachen en gek doen. De blijvende herinnering in de vorm van een fotostrip is voor iedereen een waardevolle terugblik op een mooie dag.

Hoe werkt sponsoring?

Er zijn bij Drostbooth twee soorten sponsoring. Evenementen met een maatschappelijk belang komen in aanmerking aantrekkelijke korting. Daarnaast verzorgen wij in sommige gevallen ook een volledige sponsoring.

Korting voor evenementen met maatschappelijk belang

Organiseer je een event met een maatschappelijk belang, dan kun je in aanmerking komen op een korting van 20% op de huurprijs van een photobooth. Dit is altijd inclusief bezorging (tenzij anders overeengekomen) en onbeperkt afdrukken en geldt voor alle photobooths. De volgende partijen kunnen een verzoek indienen voor deze korting: goede doelen met anbi-status, (sport)verenigingen, scholen, kerkgemeenschappen, etc.

Volledige sponsoring op evenementen

Heb je geen budget en heb je een sponsor nodig? Dan kun je een aanvraag indienen voor gratis photobooth. Bij sponsoring wordt de photobooth op locatie geleverd en kan deze gedurende een bepaalde periode onbeperkt gebruikt worden. Na afloop van het event komen we de photobooth weer ophalen en krijg je per e-mail de gemaakte foto’s toegestuurd. In 2019 hebben we onder andere een photobooth gesponsord aan Make a Wish en Stichting Opkikker.

Hoe kan je sponsoring aanvragen?

Je kunt sponsoring aanvragen via deze link. Let op: de fotobooth, afdrukkosten, brandstofkosten, etc worden aangeboden door Drostbooth. Echter wordt de bezorging in veel gevallen belangeloos door de medewerker in zijn vrije tijd uitgevoerd. Zorg ervoor dat onze medewerker ook een leuke dag heeft op jouw event en vergroot daarmee de kans dat iemand uit het team zijn vrije tijd aanbiedt om de photobooth te verzorgen. Denk hierbij niet te groot, onze medewerkers zijn niet veeleisend en werken graag mee aan een mooi doel.

Voorwaarden sponsoring

Om in aanmerking te komen voor sponsoring of 20% korting voor maatschappelijk belang, dient minimaal voldaan te worden aan de onderstaande voorwaarden.

  • Drostbooth vermelden als sponsor
  • Een link van de website van de organisator naar www.drostbooth.nl
  • U levert een tekst en foto’s aan voor vermelding op deze pagina.
  • U vult het aanvraag formulier volledig en naar waarheid in.
  • Pas als aan alle deze voorwaarden wordt voldaan nemen wij de sponsoraanvraag in behandeling.

Tot slot

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. #Drostbooth heeft het recht om zonder opgaaf van reden kortingen en/of sponsoringen te wijzigen en/of intrekken.

Sponsoracties 2020

3 januari 2020 – Stichting Opkikker

Tijdens het Samen Sterk evenement in Dolfinarium Harderwijk mogen 100 ambassadeurs van Stichting Opkikker, 100 gezinnen met een langdurig ziek kind uitnodigen om deze dag samen te beleven. Tijdens deze dag zijn er twee fotozuilen geleverd, een op normale hoogte en een tweede extra lage zuil geschikt voor rolstoel gebruikers. Met veel plezier hebben de kinderen en hun gezin, samen met de ambassadeurs, gebruik gemaakt van de photobooth. De fotostrips gingen mee naar huis en zorgen voor een tastbare herinnering aan deze speciale dag. De extra lage photozuil was een schot in de roos voor rolstoelgebruikers. Onze medewerker Kees verzorgde met liefde het transport.