Photobooth huren met spoed

Deze week, morgen of zelfs vanavond nog een photobooth nodig? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben een gemotiveerd team van enthousiaste medewerkers die als het moet meteen aan de slag gaan.

Last minute een photobooth huren

Voor iedereen die op het laatste moment graag nog een photobooth wil huren. Wij krijgen regelmatig last minute boekingen binnen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als er door een andere aanbieder is afgezegd, er budget over is voor een bedrijfsfeest of een groepje vrienden besluiten vlak na de ceremonie nog een photobooth te willen regelen voor het feest. Geen reden is te gek, wanneer het redelijkerwijs mogelijk is, zijn wij u graag van dienst.

Hoe werkt het huren van een last-minute photobooth?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan zullen wij zo snel mogelijk aan de slag gaan. Hierdoor zal je alsnog een fantastische dag beleven!

Contact opnemen

Last minute photobooths om te huren

Fotozuil

Deze Fotozuil heeft een stoer uiterlijk en een compact formaat, daarom is het een perfecte photobooth voor elke last minute deal.

Huurprijs vanaf 289 euro excl. btw

Prijs berekenen
Meer info

Fotospiegel

De Magic Mirror photobooth is geschikt voor elk feestje! De fotospiegel photobooth is namelijk voorzien van vrolijke animaties, waardoor alle gasten zeker op de foto willen.

Huurprijs vanaf 371 euro excl. btw

Prijs berekenen
Meer info

Photocubes

De Photocubes staan ook bekend als de moderne Fotozuil. Een geheel nieuw design voor de Fotozuil, maar met een fris en cool design.

Huurprijs vanaf 329,- excl. btw

Prijs berekenen
Meer info

Alle photobooths bekijken?

Bekijk alle photobooths