Photobooth huren Utrecht

Woon je in de buurt van Utrecht en wil je je social media account een boost geven? In plaats van een photobooth kun je er ervoor kiezen kun je ook kiezen voor een alternatief zoals de instagram printer huren in Utrecht. In Utrecht zijn diverse modellen photobooths leverbaar, van Instagram printer tot Robot photobooth, van Fotozuil tot Fotospiegel, elke gewenste photobooth kan in Utrecht gehuurd worden.

Levering photobooth in Utrecht

Al onze prijzen zijn inclusief bezorgen en met onbeperkt gebruik in Utrecht. Wij zijn bekend op vele locaties in het centrum van Utrecht, maar ook daarbuiten. Heb je een event op een locatie waar wij nog niet eerder zijn geweest, dan nemen wij altijd contact op om door te spreken of de photobooth naar binnen past. Zo ben je er van verzekerd dat het tijdens het event allemaal vlekkeloos verloopt met de plaatsing van de photobooth in Utrecht.

Zakelijk photobooth huren in Utrecht

Veel bedrijven in Utrecht hebben reeds gebruik gemaakt van onze photobooths, zo hebben wij bijvoorbeeld recent een photobooth zakelijk verhuurd aan leuke musea zoals het Spoorwegmuseum en het Speelklok museum. Wil jij ook zo’n fantastische photobooth huren in Utrecht? Lees dan snel verder!

Mooie photobooth locaties in Utrecht

Enkele toplocaties in Utrecht waar wij regelmatig een photobooth leveren zijn de prachtige Tivoli, Kinepolis Jaarbeurs en natuurlijk het Beatrix Theater. En nog vele andere mooie plekken in Utrecht om een leuke photobooth te huren!

Geschikte photobooths om te huren in Utrecht

Fotozuil

Deze fotozuil heeft een stoer uiterlijk en een compact formaat, daarom is het een perfecte photobooth om te huren in Utrecht.

Huurprijs vanaf 289 euro

Prijs berekenen
Meer info

Fotospiegel

De Magic Mirror photobooth is geschikt voor elk feestje! De fotospiegel photobooth is namelijk voorzien van vrolijke animaties, waardoor alle gasten zeker op de foto willen.

Huurprijs vanaf 372 euro

Prijs berekenen
Meer info

Witte photobooth

De Witte photobooth heeft een stijlvolle, hoogglans look, waardoor deze photobooth vaak gebruikt wordt op exclusieve events in Utrecht.

Huurprijs vanaf 372 euro

Prijs berekenen
Meer info

Alle photobooths bekijken?

Bekijk alle photobooths