Photobooth huren Rotterdam

Heb je een evenement in de buurt van Rotterdam en ben je op zoek naar de nieuwste trend op het gebied van photobooth huren? Wat denk je van deze te gekke magische selfie spiegel. Deze photobooth is de perfecte eye-catcher om te huren in Rotterdam. Op de spiegel worden mooie animaties getoond waarmee je wordt verleid om een foto te maken. Na het aanraken van het scherm telt de booth af en maakt een hoge kwaliteit foto. De camera kun je zelf niet zien, deze zit verborgen achter de spiegel. Een bijzondere ervaring, zeker als je dit nog niet eerder hebt gezien. Vanzelfsprekend wordt de foto meteen geprint voorzien van jouw logo en boodschap.

Levering photobooth in Rotterdam

De prijzen op deze website zijn inclusief bezorgkosten om een photobooth te leveren in Rotterdam. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt de booth voor het feest geleverd en afhankelijk van de eindtijd van het feest, wordt de photobooth na het feest of de volgende dag weer opgehaald. Zo lang de photobooth er staat kun je onbeperkt gebruik blijven maken van de photobooth.

Zakelijk photobooth huren in Rotterdam

Veel bedrijven in Rotterdam hebben reeds gebruik gemaakt van onze photobooths, zo hebben wij bijvoorbeeld recent een photobooth zakelijk verhuurd aan leuke musea zoals het Maritiem Museum en Kunsthal Rotterdam. Wil jij ook zo’n fantastische photobooth huren in Rotterdam? Bekijk dan snel onze photobooths!

Mooie photobooth locaties in Rotterdam

Enkele toplocaties in Rotterdam waar wij regelmatig een photobooth leveren zijn de prachtige Hilton Hotel Rotterdam, Hotel The Slaak en natuurlijk de Rotterdamse Markthal. En nog vele andere mooie plekken in Rotterdam om een leuke photobooth te huren!

Geschikte photobooths om te huren in Rotterdam

Fotozuil

Deze fotozuil heeft een stoer uiterlijk en een compact formaat, daarom is het een perfecte photobooth om te huren in Rotterdam.

Huurprijs vanaf 289 euro excl. btw

Prijs berekenen
Meer info

Fotospiegel

De Magic Mirror photobooth is geschikt voor elk feestje! De fotospiegel photobooth is namelijk voorzien van vrolijke animaties, waardoor alle gasten zeker op de foto willen.

Huurprijs vanaf 371 euro excl. btw

Prijs berekenen
Meer info

Witte photobooth

De Witte photobooth heeft een stijlvolle, hoogglans look, waardoor deze photobooth vaak gebruikt wordt op exclusieve events in Rotterdam.

Huurprijs vanaf 449 euro excl. btw

Prijs berekenen
Meer info

Alle photobooths bekijken?

Bekijk alle photobooths