• Maatwerk
  • Schaalbaar
  • Entertainment
  • Fotomarketing

Photobooth huren in Utrecht

Woon je in de buurt van Utrecht en wil je je social media account een boost geven? In plaats van een photobooth kun je er ervoor kiezen kun je ook kiezen voor een alternatief zoals de instagram printer huren in Utrecht. In Utrecht zijn diverse modellen photobooths leverbaar, van Instagram printer tot Robot photobooth, van Fotozuil tot Fotospiegel, elke gewenste photobooth kan in Utrecht gehuurd worden.

Bezorgkosten photobooth huren in Utrecht

Al deze prijzen, die op de website genoemd staan, zijn inclusief bezorgen en vaak ook met onbeperkt gebruik in Utrecht. Wij zijn bekend op vele locaties in het centrum van Utrecht, maar ook daarbuiten. Heb je een event op een locatie waar wij nog niet eerder zijn geweest, dan nemen wij altijd contact op om door te spreken of de photobooth naar binnen past. Zo ben je er van verzekerd dat het tijdens het event zelf allemaal vlekkeloos verloopt met de plaatsing van de photobooth in Utrecht. Locaties waar al vaker een photobooth geleverd hebben zijn Tivoli, Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en het Beatrix Theater Utrecht.

Hoe lang levert Drostbooth al Photobooths in Utrecht?

Wij leveren al sinds 2011 photobooths in Utrecht, photobooth die al eerder in Utrecht zijn gehuurd zijn onder andere, de robot photobooth, de spiegel photobooth en de fotozuil.