Photobooth huren Den Haag

Op zoek naar invulling voor je event in Den Haag? Wat denk van je ervan om Europa’s eerste en enige Robot photobooth in Den Haag te huren! Er zijn tal van prachtige locaties in Den Haag waar de Robot photobooth helemaal tot zijn recht komt. Een groot partycentrum, de bioscoop of een casino? We helpen je graag verder met tal van mogelijkheden!

Mooie photobooth locaties in Den Haag

Enkele toplocaties in Den Haag waar wij regelmatig een photobooth leveren zijn het prachtige Vredespaleis, Mauritshuis en natuurlijk Madurodam. En nog vele andere mooie plekken in Den Haag om een leuke photobooth te huren!

Zakelijk photobooth huren in Den Haag

Veel bedrijven in Den Haag hebben reeds gebruik gemaakt van onze photobooths, zo hebben wij bijvoorbeeld recent een photobooth zakelijk verhuurd aan leuke musea zoals het Louwman Museum en het Kunstmuseum. Wil jij ook zo’n fantastische photobooth huren in Den Haag? Lees dan snel verder!

Geschikte photobooths om te huren in Den Haag

Fotozuil

Deze fotozuil heeft een stoer uiterlijk en een compact formaat, daarom is het een perfecte photobooth om te huren in Den Haag.

Huurprijs vanaf 289 euro

Prijs berekenen
Meer info

Fotospiegel

De Magic Mirror photobooth is geschikt voor elk feestje! De fotospiegel photobooth is namelijk voorzien van vrolijke animaties, waardoor alle gasten zeker op de foto willen.

Huurprijs vanaf 372 euro

Prijs berekenen
Meer info

Witte photobooth

De Witte photobooth heeft een stijlvolle, hoogglans look, waardoor deze photobooth vaak gebruikt wordt op exclusieve events in Den Haag.

Huurprijs vanaf 372 euro

Prijs berekenen
Meer info

Alle photobooths bekijken?

Bekijk alle photobooths