• Maatwerk
  • Schaalbaar
  • Entertainment
  • Fotomarketing

Photobooth huren in Den Haag

Op zoek naar invulling voor je event in Den Haag? Wat denk van je ervan om Europa’s eerste en enige robot

photobooth in Den Haag te huren! Er zijn tal van prachtige locaties in Den Haag waar de Robot photobooth helemaal tot zijn recht komt. Een groot partycentrum, de bioscoop of een casino? We helpen je graag verder met tal van mogelijkheden!

Robot Fotograaf (Photobooth) huren in Den Haag

De robot fotograaf loopt geheel zelfstandig rond tussen jouw gasten. Wanneer je oogcontact maakt stopt hij, draait hij naar je toe en vraagt in jouw gewenste taal of je een foto wilt maken. De foto, die meteen kan worden geprint, kan ook gemaild worden en op social media worden geplaatst.

Personalisatie Photobooth in Den Haag

Natuurlijk wordt er op elke printje je logo en of boodschap geplaatst, maar wist je ook dat je de animaties van de fotospiegel kunt personaliseren? Hoe gaaf is dat! Dan komt jullie logo of tekst op de spiegel te staan als bewegend beeld. Uiteraard kan je ook een photobooth ‘branden’ en bijvoorbeeld fotomapjes bestellen in jouw thema. Als je vragen hebt over het huren van een Photobooth in Den Haag kun je vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice van Drostbooth of meteen de juiste prijs berekenen en de gewenste photobooth bestellen in de webshop.