• Maatwerk
  • Schaalbaar
  • Entertainment
  • Fotomarketing

Photobooth huren in Amsterdam

Op zoek naar een photobooth in Amsterdam? Voor elke locatie in Amsterdam hebben wij een geschikte photobooth. Op eenvoudige bereikbare plaatsen kan uiteraard elke gewenste photobooth geleverd worden. Maar ook als je een photobooth wilt huren in Amsterdam op de tweede verdieping van een grachtenpand hebben wij altijd een geschikte oplossing. Bijvoorbeeld deze fotozuil. Vanwege de compacte afmetingen en een relatief laag gewicht is deze photobooth werkelijk overal te plaatsen.

Levering photobooth in Amsterdam

Met de levering van de photobooth in Amsterdam houden wij uiteraard rekening met de venstertijden die in het centrum van Amsterdam gelden. Daarnaast zijn wij in het bezit van een zogeheten rvv vergunning waardoor wij op veel plaatsen in Amsterdam toch flexibel een photobooth kunnen leveren.

Mooie photobooth locaties in Amsterdam

Enkele toplocaties in Amsterdam waar wij regelmatig een photobooth leveren zijn de prachtige Pathé Tuschinski, Hotel Krasnapolsky en natuurlijk de Amsterdam Lookout.

Zakelijk huren in Amsterdam

Veel bedrijven in Amsterdam hebben reeds gebruik gemaakt van onze photobooths, zo hebben wij bijvoorbeeld recent een photobooth verhuurd aan leuke musea zoals het Nemo Science Museum en het Stedelijk Museum. Wil jij ook zo’n fantastische photobooth huren in Amsterdam? Bekijk hier het aanbod en reserveer meteen de photobooth van uw keuze