Levering van de photobooth

Ophalen en bezorgen

Ophalen geschiedt standaard de volgende dag binnen een door u op te geven tijdvak van minimaal 4 uur tussen 08:00 – 18:00 uur (ook op zon- en feestdagen wordt de photobooth opgehaald). Indien dit niet mogelijk is kan (mits de photobooth niet is verhuurd) deze een of meerdere dagen op locatie blijven staan.

Opbouw en afbouw
Tijdens de installatie van de photobooth dient er iemand aanwezig te zijn om ons de juiste locatie voor de photobooth toe te wijzen. Afhankelijk van de meegebrachte photobooth, hebben wij tijdens het opbouwen en afbreken ongeveer 5 minuten hulp nodig van een sterke man of vrouw om de photobooth rechtop te zetten en weer af te breken. Langdurig oponthoud tijdens het bezorgen en ophalen van de booth kan op basis van nacalculatie worden doorberekend.

Tijdsduur opbouw en afbouw
Voor het opbouwen van de photobooth rekenen wij 45 minuten voor de kleinere photobooths en 90 minuten voor de grotere fotohokjes. Het afbouwen van de photobooth gaat vaak aanzienlijk sneller en duurt vaak niet langer dan 30 minuten.

Reguliere bezorging (inbegrepen)
De Photobooth wordt op de dag zelf geleverd binnen een door u op te geven tijdvak van minimaal 4 uur tussen 08:00 – 20:00 uur.

Premium bezorging (tegen meerprijs)
Tegen meerprijs is het mogelijk om de photobooth 24/7 op ieder gewenst moment te laten bezorgen / ophalen.

Ophalen en bezorgen op exacte tijden binnen de volgende tijdsvakken:
Tussen 08:00 uur en 22:00 uur: 25 euro meerprijs
Tussen 22:00 uur en 01:00 uur: 50 euro meerprijs
Tussen 01:00 uur en 06:00 uur: 100 euro meerprijs
Tussen 06:00 uur en 08:00 uur: 50 euro meerprijs

Plaatsing van de photobooth

De photobooth dient altijd binnen geplaatst te worden op een vlakke, stabiele en droge ondergrond. Mocht je toch graag de photobooth buiten willen plaatsen, neem dan van te voren contact met ons op. Wij denken graag mee om een passende oplossing te vinden voor jouw event.

Toegangseisen van de locatie

Steigerhouten, vintage of witte photobooth (fotohokje)
Over het algemeen kan het fotohokje op elke locatie opgebouwd worden welke toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Het fotohokje past door normale deuren (minimaal 80 cm breed) en in een normale personenlift (minimale afmetingen 80 x 120 x 190). In verband met het gewicht en omvang is het niet mogelijk de photobooth langs trappen te vervoeren, tenzij dit vooraf schriftelijk anders overeenkomen. Neem bij trappen altijd vooraf contact met ons op!

Fotozuil 
De Fotozuil kan op vrijwel iedere locatie worden opgebouwd.

Arrenslee
De Arrenslee is ca 1,10 meter breed en 2,20 meter lang. De toegangsdeur dient minimaal 1,15 meter breed te zijn (dubbele deur). Vanwege de omvang en gewicht kan de Arrenslee niet getild worden.