• Maatwerk
  • Schaalbaar
  • Entertainment
  • Fotomarketing

Levering van de photobooth

Standaard bezorging

De Photobooth wordt op de dag zelf geleverd binnen een door u op te geven tijdvak van minimaal 4 uur tussen 08:00 – 18:00 uur.

Premium bezorging (specifiek moment)

Tegen meerprijs is het mogelijk om de photobooth 24/7 op ieder gewenst moment te laten bezorgen / ophalen.

Ophalen

Ophalen geschiedt standaard de volgende dag binnen een door u op te geven tijdvak van minimaal 4 uur tussen 08:00 – 18:00 uur (ook op zon- en feestdagen wordt de photobooth opgehaald). Indien dit niet mogelijk is kan (mits de photobooth niet is verhuurd) deze een of meerdere dagen op locatie blijven staan. Ter compensatie van de ontstane inëfficientie in transport wordt het dagtarief voor premium bezorging in rekening gebracht. Indien de Photobooth verhuurd is komen wij de photobooth tegen hetzelfde tarief uiterlijk om 0:00 uur ’s nachts ophalen. Wilt u de photobooth langer gebruiken, dan komen wij de photobooth tegen meerprijs van het nachttarief op ieder gewenst moment ophalen.

Opbouw en afbouw 

Tijdens de installatie van de photobooth dient er iemand aanwezig te zijn om ons de juiste locatie voor de photobooth te wijzen. Afhankelijk van de meegebrachte photobooth, hebben wij tijdens het opbouwen en afbreken ongeveer 5 minuten hulp nodig van een sterke man om de photobooth rechtop te zetten en weer af te breken. Langdurig oponthoud tijdens het bezorgen en ophalen van de booth kan op basis van nacalculatie worden doorberekend. Toegangseisen locatie

Photobooth Deluxe (fotohokje)

Over het algemeen kan de Photobooth Deluxe op elke locatie opgebouwd worden welke toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Het hokje past door normale deuren (minimaal 80 cm breed) en in een normale personenlift (minimale afmetingen 80 x 120 x 190). In verband met het gewicht en omvang is het niet mogelijk de photobooth langs trappen te vervoeren, tenzij dit vooraf schriftelijk anders overeenkomen. Neem bij trappen altijd vooraf contact met ons op!Toegangseisen locatie

MiniBooth (fotozuil)

De MiniBooth kan op vrijwel iedere locatie worden opgebouwd.

Arrenslee

De Arrenslee is ca 1,10 meter breedt en 2,20 meter lang. De toegansdeur dient minimaal deze 1,15 meter breedt te zijn (dubbele deur). Vanwege de omvang en gewicht kan de Arrenslee niet getilt worden.

Plaatsing photobooth 

De photobooth dient altijd binnen geplaatst te worden op een vlakke, stabiele en droge ondergrond. Let op: de photobooth wordt niet in of onder een (party)tent geplaatst, dit wordt beschouwd als buitenplaatsing. Let op:Indien bij aankomst op locatie blijkt dat binnenplaatsing niet mogelijk wordt de photobooth niet geplaatst! Een uitzondering hierop is onze Photobooth Deluxe Heavy Duty. Deze kan uitsluitend na voorafgaand overleg buiten geplaatst worden.

Laden / lossen en parkeren 

Laden en lossen dient altijd voor de deur mogelijk te zijn, indien dit niet mogelijk is neem dan contact met ons op. Wij gaan er vanuit dat er kosteloos een parkeerplaats voor onze auto met aanhanger beschikbaar wordt gesteld. Eventuele parkeerkosten worden op basis van nacalculatie doorberekend.