Robot Photobooth op Weekend van de Wetenschap

Tijdens Weekend van de Wetenschap heeft de robot photobooth overuren gemaakt bij NEMO. De entree van het museum was dit weekend het podium van de robot, en ze was een hit! Razend populair; bezoekers, jong en oud waren dolenthousiast.

Op 3 en 4 oktober vond het landelijke Weekend van de Wetenschap plaats. Dit werd georganiseerd door NEMO in opdracht van ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het hele weekend gaf NEMO gratis toegang voor iedere bezoeker waardoor duizenden kinderen en ouders weer een wetenschappelijk feitje of twee rijker zijn geworden.

De robot photobooth was helemaal in het thema van NEMO door middel van persoonlijke branding verwerkt in het homescreen en de op maat vormgegeven afdrukjes. De robot heeft urenlang op maximale capaciteit foto’s gemaakt en uiteindelijk vele honderden herinneringen vast kunnen leggen. Volgens een bezoeker was de robot vandaag een “top afsluiter na het bezoeken van het museum”.

NEMO daagt bezoekers, van jong tot oud, uit om te ontdekken hoe fascinerend en relevant wetenschap en technologie zijn. Het weekend van de Wetenschap was er om deze mensen een toegankelijke manier inzicht te geven in de wereld van wetenschap en technologie. Vooral om kinderen en jongeren op een leuke manier te kunnen inspireren voor beroepen van de toekomst. NEMO biedt bezoekers tijdens dit weekend een unieke blik achter de schermen aan op plekken die normaal gesproken niet zichtbaar zijn voor publiek.

Your Content Goes Here