De verschillende polaroid printers

Regelmatig krijgen wij de vraag van klanten of ze een polaroid printer bij ons kunnen huren. Om antwoord te kunnen geven op deze vraag is het eerst belangrijk de verschillende soorten polaroid printers te bespreken.

Polaroid printer: de photobooth

Een photobooth ook wel fotozuil, fotobox of selfiecamera genaamd is de meeste populaire vorm van een polaroid printer. De werking van de polariod printen photobooth is erg eenvoudig. Je neemt met een of meerdere personen plaats voor de camera, je drukt op start en na het aftellen worden een of meerdere foto’s gemaakt. Meteen na het maken van de foto’s worden de polaroid foto’s geprint, uiteraard met op maat gemaakt frame voorzien van logo en tekst.

Instagram polaroid printer

Wat vind je hier van: Tijdens een feestje maak je zelf foto’s met je mobiel en je print ze meteen uit op een polaroid printer. Klinkt dat futuristisch? Toch is is dit helaal niet zo ingewikkeld. Het enige wat je hoeft te doen is je foto posten op instagram met een speciale hashtag. De instagram polaroid printer (ook wel hashtagprinter genoemd), scant de hele tijd instagram af op zoek naar foto’s met die speciale hashtag. Zodra jij een foto post kan de printer deze meteen zien en printen. Uiteraard kan de print worden voorzien van aanvullende tekst en bedrijfslogo.

Draagbare polaroid camera

Natuurlijk kun je ook een ‘ouderwetse’ polaroid camera gebruiken op je feestje. In de praktijk merken wij dat hier steeds minder vaak voor gekozen wordt. De fotokwaliteit is vaak veel slechter dan die van je mobiel en vanwege de beperkte capaciteit moet het papier heel vaak bijgevuld worden.

Polaroid camera huren

Wat voor polaroid camera je ook zoekt, (bijna) elke variant is te huur. Of je voorkeur nu uit gaat naar een fotohokje, een fotospiegel, een fotozuil of een instagram printer. Welke polaroid printer je ook kiest, een ding weet je zeker, je hebt een avond vol hilarische momenten en een daarna jarenlang de mooiste herrineringen.