Nieuw: spiegel photobooth

Een bedrijfsevenement: iedereen komt na werktijd langs voor een drankje en wat bonding. Zo’n evenement wilt u toch graag vast leggen, zodat u achteraf trots kunt zijn op wat u opgebouwd heeft? Bij Drostbooth zijn wij altijd opzoek naar de leukste en creatiefste ideeën. Zo ook een grote spiegel photobooth, die u van thema tot animaties, helemaal kunt branden naar uw huisstijl. U wilt natuurlijk dat uw gasten een leuke tijd beleven op uw evenement, maar u wilt toch ook dat ze hier na langere tijd nog aan terug denken? Geef ze een blijvende herinnering met de indruk van de Magic Mirror!

De Magic Mirror is een nieuwe, trendy photobooth die op een interactieve manier jouw evenement op een uiterst unieke manier vastlegt. De populariteit stijgt elk jaar weer en dat maakt het een rijzende ster in photo booth wereld.

Het maken van foto’s is gemakkelijk door op het scherm te drukken. Wat maakt het precies anders dan een traditionele photobooth? Naast het imponerende uiterlijk maakt de Magic Mirror het u nog gemakkelijker door de foto’s binnen een paar seconden naar uw telefoon te sturen via e-mail of via diverse social media kanalen. Uiteraard wordt elke foto ook meteen geprint.

Na het maken van de foto’s kan het process afgesloten worden met een handtekening, persoonlijke boodschap of een enquête. De Magic Mirror weet een event te laten stralen en uw gasten naar huis te sturen met geweldige herinneringen.