Bijzondere photobooths huren

Op zoek naar een echt bijzondere photobooth? Dan ben je hier op het juiste adres. De meest bizarre, gekke of futuristische photobooths kan je bij ons vinden. Een Fotozuil kennen de meeste mensen wel en een Fotospiegel komt ook steeds vaker onder de aandacht, maar je bent nu op zoek naar een photobooth die jouw event naar een nieuw level blaast. Wij kunnen je garanderen dat deze photobooths zeer uniek zijn en niet snel ergens anders zult tegenkomen.

Unieke photobooth

Al onze photobooths zijn met de hand gemaakt, waardoor elke photobooth echt uniek is. Wil je voor jouw event echt iets speciaals? Maak dan gebruik van onze op maat gemaakte photobooths.

Wat maakt de photobooth zo bijzonder?

Deze photobooths zijn speciaal, doordat ze gegarandeerd de aandacht van alle bezoekers zullen trekken. Het zijn niet de simpele photobooths, die iedereen inmiddels wel kent van de feesjes. Maar met deze photobooth wil iedereen echt op de foto!

Bijzondere photobooths om te huren

Fotorobot

Maak kennis met Eva de fotorobot, de eerste autonoom rijdende fotorobot van Europa! Doordat de fotorobot zelf door het publiek heen beweegt en mensen zal aanspreken om een foto te maken, is het een echte aandachtstrekker op jouw event.

Huurprijs vanaf 1199,-

Prijs berekenen
Meer info

Rondfietsende bakfiets photobooth

Rondfietsen op een festivalterrein met een photobooth? Bekijk dan de bakfiets photobooth! Deze photobooth is voorzien van een accu waardoor je zonder stroompunt het gehele festivalterrein over kan fietsen.

Huurprijs vanaf 699,-

Prijs berekenen
Meer info

Photocubes

De Photocubes staan ook bekend als de moderne Fotozuil. Een geheel nieuw design voor de Fotozuil, maar met een fris en cool design.

Huurprijs vanaf 330,-

Prijs berekenen
Meer info

Alle photobooths bekijken?

Bekijk alle photobooths